Žižićevi Cavsi slavili kod Lakersa

Nakon 12 uzastopnih poraza, Cleveland Cavaliersi napokon su došli do pobjede. U gostima kod Los Angeles Lakersa slavili su 101:95, kreirali tako iznenađenje i prekinuli taj ružan niz.

Nijanse su ovaj put bile na strani Cavsa, napokon je obrana nešto bolje funkcionirala i protivnik nije lakoćom dolazio do poena kao u prošlim utakmicama. Serija Cavsa u ranoj fazi drugog poluvremena pomogla je na putu do pobjede, taman kada su se Lakersi vratili na samo poen zaostatka, Cavsi su napravili 10:0 i nisu dopustili protivniku da se do kraja susreta tao približi.

Trener Cavsa Larry Drew posebne pohvale imao je za Collina Sextona koji je “Pokazao napredak i imao neke pametne odluke koje prije mjesec dana nije imao”. Sexton je na kraju upisao 17 poena, isto koliko i Alec Burks (13 skokova), Cedi Osman upisao je 20 poena i osam skokova, a Ante Žižić za deset minuta ostao je bez poena (0/1 za dva) s četiri skoka.

Kod poraženih Kyle Kuzma ubacio je 29 poena uz devet skokova, Brandon Ingram22 poena uz sedam skokova, a Ivica Zubac za 11 minuta dodao je pet poena (2/3 za dva, 1/1 slobodna) uz dva skoka i dvije blokade.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *