Večeras dočeka svjetske prvakinje u Čitluku

Jelena Pehar, svjetska kadetska prvakinja doputovala je danas s kolegama iz karate reprezentacije Republike Hrvatske u Zagreb iz Jakarte gdje se od 11. do 15. studenog održavalo Svjetsko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore. Nakon fantastičnog uspjeha i osvajanja zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu, KK Brotnjo je odlučio prirediti svečani doček za kadetsku svjetsku prvakinju.

Doček za Jelenu Pehar bit će priređen u Gradskoj športskoj dvorani Čitluk s početkom u 19 sati, a uz osvajačicu medalje svi zaljubljenici u sport imati će priliku pozdraviti i čestitati na uspjehu i Katarini Sušac i Albrimu Samahodaju, dvoje Brotnjaka koji su zahvaljujući odličnim rezultatima izborili nastup na Svjetskom prvenstvu.

 

Ne propustite doček naših sportaša koji su svojim uspjesima to zasigurno zaslužili. Slični dočeci organizirani su i povodom Jeleninog osvajanja brončane medalje na Europskom prvenstvu, kao i kada su na Broćanskom trgu dočekane osvajačice zlatne medalje na 13. Europskom prvenstvu regija u karateu.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *