To može samo Međugorje: Veličanstven doček za Marina Čilića

Jučer  nešto iza 16 sati, pobjednik ovogodišnjeg US Opena, Marin Čilić u koloni koju su predvodili članovi Moto-kluba Brotnjo stigao je pred crkvu sv. Jakova u Međugorju. Po samom dolasku pozdravili su ga načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić, predsjedatelj Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda, međugorski župnik fra Marinko Šakota, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić… Nakon pozdrava Marin se uputio u crkvu sv. Jakova gdje je sudjalovao na molitvi krunice i na misnom slavlju.

Na veličanstvenom dočeku koji je od 20 sati održan na prostranom parkingu na Ćorkovu Docu, pristigli su desetci tisuća Marinovih štovatelja iz Hercegovine, Bosne, Dalmacije i drugih krajeva Lijepe naše.

Za Marina su posebno na ovaj doček stigli Mate Bulić, Marko Perković Thompson, Tiho Orlić, Jole… Bila su tu čak tri predsjednička kandidata, dva iz BiH, predsjednici HDZ BiH i HDZ 1990 Dragan Čović i Martin Raguž, te Kolinda Grabar Kitarović kandidatkinja HDZ-a za predsjednicu Republike Hrvatske… Razni dužnosnici…

Iako bi se o 16. rujnu, danu kad je Marin veličanstveno dočekan u Međugorju, moglo napisati dosta toga, mi vas ostavljamo uz nekoliko fotografija kojim pokušavamo dočarati barem dijelić atmosfere koja je sinoć vladala u Međugorju.

 

Brotnjo.info

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *