Sudionici Adria Toura odigrali revijalni ‘basket’ s košarkašima Zadra

Usklopu zagrijavanja i pripreme za Adria Tour koji će se ovog vikenda održati u Zadru, sudionici humanitarnog turnira su na jedno poslijepodne odlučili reket i lopticu zamijeniti košarkaškom loptom i parketom. Na poziv KK Zadar, revijalnu utakmicu s igračima Zadra su odigrali ponajbolji svjetski tenisači.

Na košaraški teren su se sa strane tenisača odvažili su se Novak Đoković, Borna Ćorić, Alexander Zverev, Marin Čilić i Grigor Dimitrov, a njima su se pridružili zadarski mladi puleni Karlo Uljarević, Duje Brala, Jan Palokaj, Dominic Gilbert i Jure Planinić.

Kako kaže službena klupska stranica, atraktivnih poteza je bilo napretek, a s teniske strane su se košarkaškim znanjem posebno iskazali Đoković, Zverev i Čilić. Na kraju dana, najbitnija je bila dobra atmosfera te promocija sporta, grada Zadra i samog kluba.

Tako su gostima prije susreta uručeni prigodi pokloni, ali i unaprijed pripremljeni personalizirani dresovi Zadra s brojem 11 i prezimenima tenisača.

“Uistinu sjajan dan u Krešinom domu, izvrsna promocija za Zadar, zadarski sport i najbolja moguća nagrada za naše ljude koji su omogućili ovo jedinstveno druženje sa sportašima čija imena ćemo još dugo spominjati i pamtiti po vrhunskim dostignućima i popularnosti, a opet tolikoj ljudskoj jednostavnosti i pristupačnosti.

Hvala tenisačima od srca na prekrasnom i jedinstvenom druženju. Sigurni smo kako govorimo u ime mnogih, kada kažemo kako ste u nama dobili vjerne prijatelje i jedinstvenu podršku koja će vas pratiti na svim terenima diljem svijeta i u svakoj situaciji”, stoji na službenim stranicama

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *