Rivers: “Sretan sam zbog Zupca jer je odigrao dobro nakon početnih pogrešaka”

Igrati u doigravanju potpuno je drugačije nego nastupati u regularnom dijelu sezone, saznali su to sada i mladi igrači Los Angeles Clippersa.

“Potpuno je drugačije. Dečki ti objasne, ali potpuno je drugačije kada si na parketu, to je neka druga razina. Bit će ovo jako dobro iskustvo za mene, Shama i Zupca”, istaknuo je Gilgeous-Alexander.

Zubac je prvi zaradio lekciju od Doca Riversa koji je već nakon tri i pol minute igre zvao minutu odmora nakon ispadanja hrvatskog centra u obrani uz žestoko predavanje svom igraču.

“Doc je htio biti siguran da sam znao što sam napravio i kako sam pogriješio. Nakon toga vrlo brzo je okrenuo sve na novu akciju. Ovo je doigravanje, nemaš vremena razmišljati o onome što nisi napravio dobro. moraš se odmah koncentrirati na novi napad”, rekao je Zubac.

Rivers je bio zadovoljan kako je Zubac reagirao nakon što se izvikao na njega.

“Mislim da je Zu nakon toga odigrao vrlo dobro. Zato sam sretan zbog njega jer se mučio u početku, nanizao je dvije-tri pogreške u rotiranju u obrani, ali nakon toga bio je dobar. To vam pokazuje da možete biti i mlad igrač i imati koncentraciju, rekao sam mu da sam zadovoljan nakon susreta.”

Zubac je susret završio bez poena uz šut 0/2, na parketu je proveo deset minuta i uhvatio četiri skoka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *