Pročitajte što je Andy Roddick izvalio o Marinu Čiliću

Marin Čilić kroz karijeru se susretao sa svakakvim opisima i recenzijama, ali vjerojatno ga još nitko nije usporedio s mikrovalnom pećnicom. Baš za tom paralelom posegnuo je legendarni Andy Roddick, koji je za Tennis News objasnio zašto ga naš tenisač podsjeća na kućanski aparat. Marin je ‘mikrovalka’ jer se brzo zagrijava. Sposoban je pobijediti svakog tenisača – objasnio je 33-godišnji Amerikanac, koji je u mirovini od 2012. godine.

Čilić se ovdje ne bi složio s Roddickom, naprotiv, prošli tjedan ponudio nam je suprotno viđenje. Sam sebe nazvao je “dizelašem” koji sporo pali pa mu katkad više odgovaraju mečevi na tri dobivena seta u kojima stigne uloviti početni zaostatak.

 

Roddick je 27-godišnjeg Međugorca spomenuo u kontekstu prijetnji “velikoj četvorki”.

– Čilić je na US Openu prošle godine pokazao da ti momci nisu nedodirljivi. Osim njega, zanima me i kojim smjerom će ići karijere Raonića, Nishikorija i Dimitrova. U svakom slučaju, nadam se da ljudi uživaju u mečevima ‘četvorke’ jer će nam jako nedostajati kada više neće igrati. Ovo je doista poseban trenutak za tenis. Što se tiče nove sezone, Novak Đoković bit će favorit na svakom turniru. On jednostavno nema slabu točku – ocijenio je Roddick.

Jutarnji.hr

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *