PREDSJEDNIK HERCEG S PREDSTAVNICIMA KARATE KLUBA ”BROTNJO – HERCEGOVINA”

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije održao je sastanak s Marinkom Barbarićem, Dariom Ostojićem i Josipom Grbavcem, članovima uprave i Tomislavom Barbarićem, trenerom Karate kluba ”Brotnjo” Hercegovina.

„Naš Klub broji oko 150 članova što je, mišljenja smo, dobar pokazatelj kvaliteta rada“ istakli su predstavnici Kluba dodavši i to kako su na nedavno održanom natjecanju ”Hercegovina kup 2019”, koje je održano u Mostaru, ostvarili zapažene rezultate osvojivši 7 zlatnih, 3 srebrna i 8 brončanih odličja. Također, istaknuli su zapažene rezultate na Državnom prvenstvu Republike Hrvatske za mlađe uzraste održanom u Ivankovu.

„Ove godine Klub proslavlja 40. obljetnicu postojanja, te smo stoga, u sklopu manifestacije ”Dani berbe grožđa Brotnjo”, planirali održati 7. Međunarodni turnir ”DBG Open 2019”, istaknuo je gosp. Marinko Barbarić.

Predsjednik Herceg čestitao je 40. obljetnicu djelovanja Kluba i ostvarene rezultate, naglasivši kako će Vlada HNŽ, sukladno mogućnostima, i dalje nastaviti podupirati njihove napore usmjerene ka postizanju još značajnijih športskih postignuća.

„Naši športaši, kao što su karatašice i karataši ”Brotnja”, ali i brojni drugi u različnim športovima, na najbolji mogući način predstavljaju Hercegovačko-neretvansku županiju u cijelom svijetu i stoga zaslužuju našu punu potporu“, kazao je, nakon susreta, predsjednik Herceg.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *