Popis putnika za Katar: Marin Šego ponovno izostavljen

IHF je objavio službene šire popise reprezentacija za nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru u siječnju iduće godine. U hrvatskoj reprezentaciji nema Drage Vukovića i Denisa Buntića, a na popisu je 28 imena koja kandidiraju za nastup…

Izbornik Slavko Goluža tek će u utorak objaviti imena 28 igrača koji kandidiraju za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katar, a kako je HRS morao ranije dostaviti popis IHF-u, nitko neće biti iznenađen kada se imena objave.

IHF je već objavio popise igrača pa tako i hrvatski na kojem se nalazi 28 imena. S tog popisa uoči Svjetskog prvenstva otpast će deset imena, izbornik ima pravo voditi 16 igrača i dvije rezerve.

 

Za razliku od prošlih natjecanja na popisu nema ozlijeđenog Blaženka Lackovića i čini se definitivno otpisanih Drage Vukovića i Denisa Buntića. Nedostaje tu još niz imena, no to je već za neku drugu priču.

Goluža će od sljedećih imena izabrati one koji će predstavljati Hrvatsku na SP-u:

Vratari: Mirko Alilović (Veszprem), Filip Ivić (PPD Zagreb), Ivan Pešić (Meškov), Venio Losert (Montpellier)

Krila: Manuel Štrlek (Kielce), Ivan Ninčević (Bešiktaš), Lovro Šprem (PPD Zagreb), Lovro Mihić (PPD Zagreb), Zlatko Horvat (PPD Zagreb), Ivan Čupić (Kielce), Luka Raković (PPD Zagreb), Jerko Matulić (Chambery)

Pivoti: Igor Vori (PSG), Željko Musa (Kielce), Marino Marić (Melsungen), Ilija Brozović (PPD Zagreb)

Vanjski igrači: Marko Kopljar (PSG), Luka Stepančić (PPD Zagreb), Šime Ivić (Celje), Mario Vuglač (PPD Zagreb), Domagoj Duvnjak (Kiel), Sandro Obranović (PPD Zagreb), Josip Valčić (PPD Zagreb), Igor Karačić (Vardar), Damir Bičanić (Chambery), Jakov Gojun (PSG), Ivan Slišković (Celje PL), Alen Blažević (Pick Szeged)

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *