Planinić: ‘Nikada nisam volio igrati utakmice u kojima se čuje škripa tenisica i zvuk mrežice’

Darko Planinić došao je u Zadar kako bi pomogao, a hoće li to biti na mjesec dana ili do kraja sezone, teško je procijeniti. Trenutno je tu i to je najvažnije.

“Ne ovisi sve o meni jer uvijek može doći ponuda koju je teško odbiti. Preko ljeta takvo što nije došlo, čuo sam se s trenerom Mršićem, spakirao stvari i došao u Zadar gdje me dočekao brat Jure. Došao sam pomoći i Zadru i njemu. Nitko ne može precizno reći kako će se situacija razvijati”, kaže Planinić za Sportske novosti.

Planinić žali što neće biti pune tribine, osjetio je kako je to igrati u užarenoj zadarskoj atmosferi.

“Tko nije osjetio kako je igrati pred navijačima u Zadru, ne može previše govoriti o nečem sličnom. Tu te tribine dignu, ali i spuste na zemlju, to je atmosfera koju morate osjetiti. Dolazio sam u Zadar sa Širokim, Cibonom, Budućnosti i uvijek je bilo vruće. Na žalost sada mnogi neće moći u dvoranu, ali i oni koji dođu bit će nam lijepa podrška. Nikada nisam volio igrati utakmice u kojima se čuje škripa tenisa i mrežica.”

Danas ga očekuje dvoboj protiv Cibone.

“Mi se prvenstveno moramo okrenuti prema sebi, najmanje je pitanja vezano uz protivnika. Važno je odigrati dobru obranu i bit će lakše u napadu. Cibona je dosta radila na rosteru, pokazala je ambiciju i zaslužuje svakako respekt i kao momčad i pojedinci.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *