Održano polaganje za karate zvanja u KK Brotnjo

U organizaciji Karate kluba Brotnjo sinoć je održano polaganje pojaseva za karate zvanja kojemu je pristupio 41 član ovog karate kluba. Na polaganju za karate zvanja izvedbu karate tehnika, kata, a u slučaju starijih učenika i borbi ocjenjivala je stručna komisija.

Josip Primorac, predsjednik komisije, te članovi Petar Barbir i Branko Mikulić pozitivno su ocijenili rad i znanje članova KK Brotnjo koji su pristupili polaganju pa su tako svi karatisti uspješno položili za nova karate zvanja.

 

Polaganju za žuti pojas pristupilo je sedam kandidata, od kojih je najbolje ocijenjen Josip Doko. Kristijan Paponja ocijenjen je najboljim među jedanaest kandidata koji su sinoć polagali za orange pojas, dok je između šest kandidata za crveni pojas najboljom ocijenjena Karla Hrstić.

Za zeleni pojas polagalo je također šest kandidata, a najboljim je ocijenjen Josip Planinić. Petra Grgić ocijenjena je najboljom na polaganju za plavi pojas kojem je pristupilo sedam članova KK Brotnjo, dok su polaganju za ljubičasti pojas pristupila četiri kandidata među kojima je najbolje ocijenjen Karlo Mandžo.

Sinoćnjim polaganjem za karate zvanja sezona za polaznike karate škole KK Brotnjo je završena, a starije natjecatelje ovog vikenda očekuje nastup na međunarodnom turniru u Salzburgu.

 

citluk.ba

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *