Odigran međunarodni stolnoteniski turnir „Brotnjo Open 2014“

U subotu  je u Gradskoj športskoj dvorani Čitluk odigran 9. međunarodni stolnoteniski turnir „Brotnjo Open 2014″. Na turniru je nastupilo stotinu natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, a turnir koji se održava u povodu obilježavanja Dana općine Čitluk otvorio je načelnik općine Ivo Jerkić.

Natjecatelji iz 25 gradova iz navedenih država natjecali su se u kategoriji do 39 godina, kategoriji od 40 – 49, kategoriji preko 50 godina, kategoriji žene i u igri parova. Stolnotenisačica STK Mostar Maja Vranjić osvojila je turnir za stolnotenisačice, dok je Natalija Debelnogić iz Zenice osvojila drugo mjesto, a njena sugrađanka Mensura Fetić treće mjesto.

U konkurenciji stolnotenisača do 39 godina najboljim se pokazao Dejan Račić iz Tivta, drugo mjesto osvojio je Edin Spahić iz STK Hasspin – Jablanica. Treće mjesto pripalo je Spahićevom klupskom kolegi Edisu Sarajliću, kao i Mostarcu Ivanu Šakoti koji nastupa za STK Prozor/Rama.

 

Beograđanin Ljubiša Milošević u finalu kategorije 40-49 godina svladao je Željka Grbavca, igrača STK Brotnjo, a treća mjesta osvojili su Splićanin Damir Boko iz STK Sinj i Dragan Šakota iz STK Brotnjo.

Pobjednik kategorije veterani preko 50 godina na 9. međunarodnom stolnoteniskom turniru „Brotnjo Open 2014″ bio je Petar Mačešić iz Duge Rese, dok je Budimor Božović iz Tivta osvojio drugo a Ilija Tomić iz Zagreba i Zlatko Husković iz Mostara treće mjesto.

U konkurenciji parova najboljim se pokazao par Edis Sarajlić i Dejan Račići. Ovaj par je u finalu pobijedio par Ljubiša Milošević i Ignacio Pensa, a par igrača STK Brotnjo Tihomir Zovak i Nikola Sušac osvojio je treće mjesto, baš kao i par Dragan Šakota (STK Brotnjo) i Ilija Tomić.

Organizatori turnira „Brotnjo Open 2014″ odlučili su 500 KM prikupljenih od kotizacija natjecatelja uplatiti za pomoć poplavama pogođenim područjima, što je za svaku pohvalu, kao i odlična organizacija turnira.

 

citluk.ba

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *