Najavljujemo: Svečanost proglašenja najboljih sportaša općine Čitluk

Svečanost proglašenja najboljih sportašica, sportaša i sportskih momčadi općine Čitluk za 2015. godinu održat će se u petak, 04. ožujka 2016. godine, s početkom u 13 sati u hotelu Brotnjo. Na svečanosti proglašenja najboljih sportaša Športski savez Brotnja okupit će najuspješnije sportašice i sportaše Brotnja, te će im uručiti zaslužena priznanja.

Ocjenjivački sud Športskog saveza Brotnja, vrjednujući sportske rezultate u protekloj godini donio je odluku o izboru sportaša općine Čitluk u kategorijama: najbolji sportaš senior i seniorka, najbolji sportaš mlađi senior i mlađa seniorka, najbolji sportaš junior i juniorka, najbolji sportaš kadet i kadetkinja, najbolji sportaš mlađi kadet i mlađa kadetkinja, kao i u kategoriji sportske nade općine Čitluk.

 

Na svečanom proglašenju priznanja će biti uručena i najuspješnijem treneru općine Čitluk u 2015. godini, najboljoj muškoj momčadi, te najboljoj ženskoj i muškoj momčadi u mlađim uzrastima.

Posebno priznanje „Nagrada Bože Gagro”, posebna priznanja za razvoj sporta u Brotnju i nagrada za uspjeh u sportskoj rekreaciji također će biti uručene na skupu najboljih sportaša i sportašica općine Čitluk.

Citluk.ba

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *