Najavljujemo: Donatorska večer HNK Brotnjo – Čitluk 27. veljače

NK Brotnjo – Čitluk 27. veljače organizira donatorsku večer pod nazivom „BIJELO-CRVENA NOĆ” koja će se s početkom u 20 sati održati u Hotelu Brotnjo. Sudjelujući u radu nedavne Skupštine kluba, na kojoj je imenovano šest novih članova Upravnog odbora, načelnik Ivo Jerkić inicirao je razgovore o organizaciji donatorske večeri na kojoj bi se trebali okupiti gospodarstvenici, bivši igrači i svi ostali simpatizeri HNK Brotnjo-Čitluk koji su spremni pomoći klubu.

U klubu velike nade polažu u dobar odziv Brotnjaka, a u prvom redu organizatori organiziraju donatorsku večer kako bi se na ovaj način prikupila određena količina novca, koja bi jednim dijelom pokrila stavke u financijskom poslovanju kluba iza kojeg je vrlo dobra nogometna jesen. Subotnja donatorska večer bit će prva donatorska večer u povijesti HNK Brotnjo-Čitluk organizirana na ovaj način, za koju organizatori pripremaju druženje u ugodnom ozračju, zabavu uz glazbu i aukciju.

 

Nogometaši Brotnja jesenski dio natjecanja u Drugoj ligi F BiH – Jug završili su na drugom mjestu sa samo jednim bodom zaostatka za vodećim Tomislavom. Budući da su financije stavka koja u velikoj mjeri određuje ambicije svakog kluba o uspješnosti donatorske večeri jednim dijelom će ovisiti i kakvu ćemo momčad Brotnja gledati u nastavku prvenstva u kojem će se odlučivati o momčadi koja će naredne sezone nastupati u višem rangu natjecanja.

Brotnjo su nakon završetka polusezone napustili: Šaravanja, Čilić, Džajić, Vučić i Golemac. Novi Upravni odbor potrudio se nadoknaditi odlazak spomenutih igrača, pa će dres Brotnja u nastavku prvenstva nositi: Matej Rozić, Marko Odak, Mateo Bencun, Matej Skoko, Franko Gugić i Luka Barbarić, uglavnom domaći igrači, koji su već ranije nastupali u Brotnju, a pored njih za mjesto u momčadi Romea Šapine konkurirat će i nekoliko pojačanja sa strane.

Dakle, u Brotnjo se ponovno vratio Matej Rozić koji je seniorsku karijeru započeo u Zrinjskom, pa potom nastupao u Brotnju i GOŠK-u iz Gabele. Marko Odak je također bivši igrač Zrinjskog, koji je uz to bio član Hajduka i juniorske reprezentacije BiH. Rozić i Odak najzvučnija su pojačanja HNK Brotnjo – Čitluk za nastavak sezone i kada se u obzir uzmu ostali igrači može se sa sigurnošću reći da je Brotnjo i više nego konkurentna momčad za nadmetanje s najkvalitetnijim momčadima u Drugoj ligi F BiH – Jug, no za uspjeh Brotnja potrebna je i podrška većeg broja sponzora i podupiratelja nego što je to do sada bio slučaj.

Prva prigoda za sve one koji žele pomoći klubu u organizacijskom unaprjeđenju i cjelokupnom djelovanju bila je nedavna Skupština, a svi koji žele pomoći Brotnju mogu to učiniti i dolaskom na donatorsku „BIJELO-CRVENU NOĆ”.

Citluk.ba

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *