Mulaomerović: Zubac je vrhunski talent i svaka bi momčad željela imati takvog igrača

Što će biti dalje? Ako me Cedevita ne nazove, Ivica Zubac će idući tjedan morati biti kod nas na treningu, rekao je Aleksandar Petrović, izvršni dopredsjednik Cibone. Ivica Zubac se tako, premda su ga predstavili kao novog igrača Cedevite, mora vratiti u Draženov dom. To neće biti lako kao što piše na papiru – piše 24sata.hr. Prilikom njegova odlaska zbog neisplaćenih 6000 eura pale su neke teške riječi.

Zubac je rekao da ga je Cibona uvrijedila te da ne odlazi zbog novca nego zbog minutaže te zbog toga što mu je trener Damir Mulaomerović rekao da će više koristiti Andriju Žižića nego njega.

– Mislim da je svojim istupom Zubac pogriješio. Rekao je nešto što činjenično nije točno. No ne zamjeram mu ništa. Ako bude ostao kod nas, sigurno ću ga uklopiti u momčad. Kod mene je dobrodošao – istaknuo je Mula.

 

Odluka HKS-ove arbitraže je konačna i, ne ponudi li Cedevita veću odštetu od 250.000 eura, a u Ciboni žele više 400.000, Zubac će se ili vratiti u Cibonu ili će mu menadžer Miodrag Ražnatović pronaći inozemni angažman.

Nakon što je raskinuo s Cibonom, za Zupca su bila zainteresirana i dva španjolska kluba. Cedevita zasad nije zainteresirana za nove pregovore s Cibonom, a vjerojatno bi i za “vukove” i za Zupca, nakon svega što je bilo i što je izrečeno, najbolje bilo da ode u inozemstvo.

Uz dobru odštetu svi bi bili zadovoljni. Osim Cedevite, naravno.

– Zubac s Cibonom ima ugovor do ljeta 2019. i nama se nikamo ne žuri – rekao je Petrović.

Mulaomerović je Zupcu ponudio ruku pomirbe. Svaka momčad željela bi imati takvog igrača.

– Zubac je, nema sumnje, vrhunski talent – dodao je trener cibosa.

24sata.hr

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *