Moguć hrvatski dvoboj već u drugom kolu Masters 1000 turnira u Indian Wellsu

Marin ČilićBorna Ćorić i Ivo Karlović kod tenisača te Petra Martić i Donna Vekić kod tenisačica nastupit će ovog i idućeg tjedna u Indian Wellsu.

Borna Ćorić slobodan je u prvom kolu, a u drugom kolu moguć je hrvatski dvoboj. Naime Ćorić će igrati protiv boljeg iz dvoboja između Ive Karlovića i Matthewa Ebdena. Karlović neće imati jednostavan posao, a posljednji meč protiv Ebdena odradio je 2017. godine u Tokiju i izgubio u dva seta.

Marin Čilić poput Ćorića slobodan je na startu i tek će saznati ime protivnika. Igrat će protiv boljeg iz meča između Tara Daniela i Dušana Lajovića s kojima Marin ne bi smio imati problema.

Kod tenisačica Vekić u prvom kolu neće na teren već tek u drugom kolu, a ždrijeb joj je bio naklonjen. Igrat će protiv kvalifikantice Ysaline Bonaventure ili domaće igračice s pozivnicom Taylor Townsend.

Petra Martić kreće već večeras, a igrat će protiv Poljakinje Magde Linette s kojom se sastala prošle godine na travnatoj podlozi i izgubila u tri seta. Ako svlada Linette, u drugom kolu igrat će protiv Kiki Bertens.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *