Marin Čilić proigrao sredinom prvog seta i prošao u osminu finala u Cincinnatiju

Marin Čilić bio je uspješan u svojem prvom nastupu ovog tjedna, u drugom kolu Cincinnatija igrao je protiv Joaa Souse i upisao pobjedu u dva seta…

Joao Sousa dobro se držao do sredine prvog seta, a onda je Marin Čilić zaigrao bolje i odjurio do pobjede. Čilić je odigrao dobro u nastavku meča, Sousa je do kraja uzeo samo dva gema i tako se oprostio u drugom kolu.

Čilić je u Cincinnati došao nakon lošeg nastupa u Montrealu gdje je poražen od Bernarda Tomića, no ovdje je pokazao bolje lice.

Početak nije bio dobar, odmah je izgubio svoj početni udarac i Sousa se brzo našao u prednosti. Držao ju je do sredine seta, vodio je 4:2 nakon čega Čilić niže pet gemova i uzima prvi set te otvara drugi s vodstvom.

 

Nakon što je Portugalac izgubio servis kod 3:2 u drugom setu, potpuno se raspao i Marin je bez problema završio posao uz samo četiri ispuštena poena u posljednja četiri gema meča.

Sousa je tako nastavio s porazima protiv Čilića koji ga je svladao već dva puta prošle godine i to u Pekingu i u Madridu.

Osmina finala Čiliću donosi boljeg iz meča između Thanasija Kokkinakisa i Richarda Gasqueta koji je u prvom kolu svladao Nicka Kyrgiosa i tako spriječio zanimljiv dvoboj u drugom kolu.

Masters 1000 Cincinnati, drugo kolo:

Marin Čilić (Hrvatska, 7) – Joao Sousa (Portugal) 6:4, 6:2

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *