Marin Čilić ponovno poražen od Stana Wawrinke, Švicarac slavio nakon tri sata borb

Težak i posve izjednačen dvoboj odigrali su Marin Čilić i Stan Wawrinka, a Švicarac je na kraju bio uspješniji i slavio je sa 7:5, 6:7, 6:4 nakon dva sata i 57 minuta borbe…

Marin Čilić neće igrati u četvrtfinalu ATP turnira u Šangaju. Nakon Borne Ćorića i Ive Karlovića, eliminiran je i Čilić od kojeg je bolji bio Stan Wawrinka.

Bio je to obostrano dobar meč u kojem su odlučivale nijanse, a one su u trećem setu bile na strani Wawrinke. Švicarac je imao meč loptu i u drugom setu, tu se Čilić izvukao, ali rani break u trećem setu odlučio je pobjednika.

 

U prvom setu igrači su odmah na početku razmijenili breakove, a odluka je pala u samoj završnici. Čilić je kod 5:4 spasio dvije set lopte, ali kod 6:5 Wawrinka dolazi do nove dvije, drugu koristi i uzima set sa 7:5.

U drugom setu Čilić je rano došao do breaka i držao ga sve do sredine seta kada se Wawrinka vraća. Odluka pada u tie-breaku gdje je Čilić prvo ispustio 6:4, zatim spasio meč loptu i na kraju ipak stigao do seta s 9:7.

Treći gem trećeg seta pokazao se ključnim. Tu je Čilić ispustio 40:15 i Wawrinka je stigao do breaka, prilika za povratak ukazala se kod 3:2 kada Marin ne koristi dvije break lopte i Wawrinka bez većih problema u nastavku seta dolazi do pobjede.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *