Marin Čilić lakoćom poražen u drugom kolu, Nijemac mu održao lekciju

Vrlo loš meč odigrao je Marin Čilić u drugom kolu turnira u Rimu. Jan-Lennard Struff slavio je za nešto više od sat vremena sa 6:2, 6:3.

Čilić i Struff trebali su odigrati svoj meč još jučer, ali kompletan program u Rimu pomaknut je zbog kiše i na teren su u zgusnutom rasporedu morali danas.

Marin od početka nije bio glavom u meču, koncentracije nije bilo niti na servisu, niti u igri, kao da mu je smetao meč koji se paralelno odvijao na terenu do njihovog. S obzirom da će danas biti dvostruki program u Rimu i treba dostići zaostatke, organizatori su u pogon stavili sve terene pa Marin nije igrao na stadionu već na vanjskom terenu.

Struff je krenuo u meč breakom i do kraja prvog seta Čilić mu nije nijednom zaprijetio. U završnici je Marin još jednom izgubio svoj servis i set s glatkih 6:2.

I u drugi set Čilić je loše ušao, Struff je opet stigao do dvostrukog breaka i dovršio posao. Čilić je uspio krajem seta vratiti jedan izgubljeni servis, ali je odmah svoj i treći put u setu izgubio i oprostio se od turnira.

Čilić je tako završio s nastupom u Rimu, a u kasnijem terminu trebao bi nastupiti Borna Ćorić u meču osmine finala protiv Rogera Federera koji je danas odradio meč drugog kola.

Rim, drugo kolo:
Jan-Lennard Struff (Njemačka) – Marin Čilić (Hrvatska, 9) 6:2, 6:3

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *