LeBron: “Big Zu ponovno je odradio sjajan posao na obje strane parketa”

Nakon što su ostali bez Javaleja McGeeja i Tysona Chandlera, Lakersi su se morali okrenuti Ivici Zupcu. Hrvatski centar to je sjajno iskoristio, odigrao tri izvrsne utakmice u nizu i pokazao da se na njega itekako može računati.

Prije prve utakmice protiv New Orleans Pelicansa dosta je razgovarao s LeBronom Jamesom koji mu je pružio važne savjete i odigrao je sjajnu utakmicu. I drugu utakmicu protiv Memphisa odradio je na iznimno visokoj razini i sve to ponovio je noćas protiv aktualnih prvaka Golden State Warriorsa.

“Još jednom je Veliki Zu bio iznimno bitan i odradio sjajan posao na obje strane parketa”, rekao je nakon susreta James.

LeBron je hvalio Zupca, ali i Rajona Ronda koji je s klupe dao veliki doprinos. “Rondo je bio fenomenalan u kontroli ritma i ulaska u svoje zone, bilo za poentiranje polaganjem ili za pronalaženje suigrača”, dodao je James.

Još uvijek nije poznato koliko je teška LeBronova ozljeda prepona, ali prema pisanju američkih medija čini se kako je prema prvim informacijama ipak riječ o lakšem problemu i istegnuću, a ne napuknuću što ga ipak neće na duže vrijeme držati van parketa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *