Lakersi uključuju Zupca u trade za Anthonyja Davisa

Sve vezano uz Anthonyja Davisa vodi prema onom što se očekivalo još od prije početka sezone. Dobro upućeni NBA izvori govorili su kako će se LeBron JamesAnthony Davis vrlo brzo spojiti u Lakersima i to bi se moglo i dogoditi.

LeBron je dugo hvalio Davisa, zatim je Davis odlučio da neće produžiti ugovor s Pelicansima što je priopćio Rich Paul, inače agent i Jamesa i Davisa. Nije trebalo puno pogađati tko je odjednom postao prvi favorit za pokušaj Davisovog dovođenja – Los Angeles Lakersi.

Prema pisanju LA Timesa, Lakersi već imaju spreman i trade paket i to prilično pozamašan. U jednom od scenarija spremni su poslati u Pelicanse Lonza BallaKylea KuzmuBrandona IngramaIvicu Zupca i prvi izbor drafta.

Vrlo brzo saznat ćemo što Pelicansi misle o tome, ali ovaj scenarij je otprilike jedan od onih koji su se i očekivali.

Isto tako dolaze i vijesti iz New Yorka kako je Kristaps Porzingis nezadovoljan u New Yorku i spreman je za odlazak. Knicksi osjećaju kako bi Porzingis bio sretniji tradeom nego ostankom, a prve informacije govore kako su Netsi, Clippersi, Heat, Spursi, Mavsi i Raptorsi prvi u redu za njegovo dovođenje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *