Kuglači Brotnja proslavili osvajanje naslova prvaka

Kuglački klub Brotnjo-Čitluk osvojio je naslov prvaka Prve lige F BIH.

Igračima i vodstvu Kuglačkog kluba Brotnjo – Čitluk medalje i pehar ispred Kuglačkog saveza F BiH uručili su dopredsjednik Goran Milinković i Andrija Krešić, koji su ovom prilikom čestitali svojim domaćinima na osvojenom naslovu prvaka.

Inače, pobjedom nad KK Vogošća kuglači KK Brotnjo – Čitluk u ožujku su, kolo prije kraja prvenstva, potvrdili osvajanje naslova prvaka, što im je donijelo plasman u Premier ligu BiH. Proteklu sezonu kuglači Brotnja završili su s dva boda više od najvećeg konkurenta, Bosne iz Visokog, a uspjeh je postignut zahvaljujući velikom trudu i predanosti svih u klubu.

Klub se oslanja na domaće snage, koje su u prošloj sezoni pružile izuzetno dobre igre pa stoga valja naglasiti da su u klubu okupljeni kuglači, koji uz to što igraju obnašaju i neku od funkcija, a to su: Jakov Sivrić, Dario Planinić, Željko Pavlović, Pero Pavlović, Viktor Sušac, Miroslav Krndelj, Josip Berišić, Vedran Vrljičak, Željko Vrljičak, trener Jadranko Krasić, predsjednik Ivan Vlaičević, dopredsjednik Ivan Sušac, tajnik Jozo Bulić i Marijan Vasilj.

Ivan Vlaičević, predsjednik kluba, sinoć nam je kazao kako je ponosan na uspjeh kuglača KK Brotnjo – Čitluk i istaknuo kako je uspjeh postignut u zanimljivoj sezoni zahvaljujući trudu svih članova kluba koje od sljedeće sezone očekuje nastup u Premijer ligi BiH, čija nova sezona bi trebala započeti krajem rujna. KK Brotnjo-Čitluk zahvalu je uputio i svim sponzorima koji prate rad kluba.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *