Kadetkinje ŽHKK Brotnjo 94 izborile plasman na finalni turnir

Kadetkinje ŽHKK Brotnjo 94 su se plasirale na finalni turnir kadetskog prvenstva BiH nakon jučerašnje pobjede nad OKK Fenix – Banja Luka 55:52 (11:10, 6:13, 14:11, 24:18). U izjednačeno utakmici u kojoj su se ekipe stalno izmjenjivale u vodstvu košarkašice Brotnja 94 su na kraju bile spretnije i sretnije od gošći iz Banja Luke koje su bile veliki favorit prije početka utakmice.

Naime, igračice OKK Fenix su prvakinje Republike Srpske, ali zahvaljujući velikoj borbenosti i odličnoj igri mlade Bubamare su slavile važnu pobjedu.

Za Brotnjo 94 u utakmici polufinala su nastupile: Raguž, A. M. Cvitanović 2, Raspudić 17, Marić 6, Šakota 9, Božić 5, Zubac, Šaravanja 10, Zeljko, A. Cvitanović, Jurić 6.

 

Na finalni turnir uz Bubamare plasirale su se i ekipe ŽLL Livno i ŽKK Trebinje, a završni turnir svih muških i ženskih selekcija odigrat će se u Sarajevu.

Uz čestitke košarkašicama ŽHKK Brotnjo 94 na ulasku u finale valja kazati kako su košarkašice Brotnja do sada u različitim dobnim kategorijama dvanaest puta osvajale medalje na državnoj razini, od čega su dva puta bile prvakinje.

 

citluk.ba

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *