Jure Miličević: Nagrada je poticaj za daljnji rad

Na ovogodišnjoj svečanoj dodjeli priznanja najboljim sportašima Brotnja, titulu najboljeg trenera dobio je trener Karate kluba „Međugorje“ Jure Miličević. S njim smo razgovarali za naš portal.

Gospodine Miličević, čestitke na tituli najboljeg trenera Brotnja za 2017. godinu. Vaš komentar?

Zasigurno, to je nagrada koja mi daje poticaj da nastavim i dalje raditi u klubu i napredovati u trenerskom poslu.

Što biste izdvojili kao najvažnije trenutke u godini iza nas?

Karate klub „Međugorje“ je u 2017. godini osvojio osam državnih medalja, od čega 4 državna prvaka jedna viceprvakinja i tri brončane medalje. Sve je to za ovaj mali klub jako veliki uspjeh i potvrda kvalitetnog rada.

Uz državne medalje, bili ste uspješni i na međunarodnoj razini.

Tako je! Na Balkanskom prvenstvu naši natjecatelji Josip Leon Jerković i Sara Raspudić su osvojili srebrnu i brončanu medalje. Također, uspješni smo bili i na prvenstvu Federacije BiH te na Školskom prvenstvu Bosne i Hercegovine.  Moram istaknuti kako je Sara uz to što je trostruka prvakinja države i osvajačica dvije brončane medalje na Balkanskim igrama dok je Albrim prošle godine osvojio treći naslov držabnog prvaka.

Koji biste trenutak izdvojili još u 2017. godini?

Uz navedene nastupe, moram istaknuti zadovoljstvo što je naš član Albrim Samahodaj nastavio uspjehe na prvenstvu Kosova te još jednom nastupio na dva najveća natjecanja, europskom i svjetskom prvenstvu.

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *