Ivica Zubac zadovoljan uvjetima i dočekom u Mega Leksu

Novo pojačanje Mega Leksa Ivica Zubac u utorak večer odradio je prvi trening s ekipom, a u srijedu prije podne individualno je radio sa kondicijskim trenerom Markom Ćosićem. Talentirani centar će se u četvrtak nakratko vratiti u Zagreb, a ekipi će se ponovo priključiti od ponedjeljka – donosi portal bcmegabasket.net.

Nakon samo par dana provedenih s novim suigračima, Zubac je prepun dojmova:

– Atmosfera u ekipi je izvanredna. To se osjetilo već na prvom treningu. U takvom ambijentu je sjajno raditi. Svi momci u ekipi su me odlično prihvatili, kao da se već dugo znamo. Približnih smo godina tako da je među nama od starta gradi odlična kemija. Svi ljudi u klubu su mi posvetili maksimalnu pažnju kako bih se što ugodinje osjećao i vrlo sam im zahvalan na tome – istaknuo je Zubac i dodao:

 

– Nemam dilemu da je Mega u ovom trenutku najbolje rješenje za mene, kada mi je pravnim putem onemogućeno nastupati za Cedevitu u Euroligi. Došao sam u klub koji iz sezone u sezonu raste i afirmira veliki broj igrača. Za svakog mladog košarkaša je privilegija biti dio Mega Leksa. U Megi imam vrhunske uvjete za rad, a to je upravo ono što mi treba. Također, svima je poznato kako trener Dejan Milojević izvanredno radi s centrima, a najbolji primjer za to je svakako Nikola Jokić koji je prošlog ljeta direktno iz Mega Leksa otišao u NBA – konstatira Zubac.

O očekivanjima u novom dresu talentirani centar je rekao:

– Siguran sam kako ću u Megi dobro trenitati, a to je prvi i osnovni uvjet za napredak. Učinit ću sve da igrama, odnosom prema radu i obvezama, pomognem Megi da pobjeđuje i ostvari što bolje rezultate – zaključio je Zubac.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *