Ivica Zubac: “Želim dokazati da sam s razlogom u najboljoj ligi svijeta”

Ivica Zubac iz utakmice u utakmicu napreduje u dresu Los Angeles Lakersa, trener Luke Walton sve glasnije razmišlja o postavljanju Zupca u početnu petorku, hrvatski centar poručuje: “Spreman sam!”…
Da nije zbog ozljede kvadricepsa propustio nekoliko utakmica Ivica Zubac bi vjerojatno dobio priliku u početnom sastavu Los Angeles Lakersa. Lakersi su se odavno oprostili od doigravanja, trener Luke Walton u više je navrata rekao kako je zadovoljan napretkom hrvatskog centra i da će mu uskoro dati priliku u početnoj petorci kako bi vidio njegove reakcije protiv najboljih centara lige.
Samo je jednom u prvoj petorci zaigrao Zubac i to na otvaranju sezone protiv Atlanta Hawksa. Odškolovao ga je Dwight Howard, iako je Zubac imao nekoliko solidnih akcija. Puno je prošlo od tada, Zubac je smršavio, ubrzao se, a svojim je partijama postao ljubimac domaće publike, ali i kolega iz svlačionice. Zubac poručuje da je spreman za najveće.

“Želim igrati protiv startera. Igrati svoju igru, izbjeći probleme s osobnim pogreškama, igrati čvrsto. Mislim da mogu igrati protiv svakog centra u ligi. Želim dokazati da sam s razlogom u najboljoj ligi svijeta. Spreman sam igrati protiv svakoga. Prošao sam najgore u svom prvom startu ove sezone, zato mislim da sam sad spreman za sve”, prenosi Los Angeles Times izjavu Ivice Zupca.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *