Ivica Zubac: “Mogu puno toga donijeti reprezentaciji, veselim se ljetu”

Ekipa s CroatianSports.com napravila je novi intervju s Ivicom Zupcem. Ovog su puta u nešto opuštenijem tonu pričali o američkoj hrani, vremenu, ali i reprezentativnom ljetu. Javio se i Zupčev “mentor” Larry Nance Jr., koji je uzeo za zadatak osmisliti što više nadimaka za Ivicu i naučiti ga rap kulturi Zapadne obale…

 

Zu, Zublocka, ZuPac, Zudacris, Kareem Abdul Zubbar, Zu Alcindor, Zu Williams, Zuol Deng, Zulius Randle, Zuayne Howard… samo su neki od nadimaka koje je u svom kratkom boravku u Los Angelesu zaradio Ivica Zubac. U kratkom je vremenu svojim iskrenim dječačkim nastupom, ali i fantastičnim igrama i angažmanom osvojio srca navijača, ali i kolega iz svlačionice, koji svakodnevno smišljaju nove nadimke za Zupca.

U tome prednjači njegov “mentor” Larry Nance Jr., koji se nekako najbrže i najviše zbližio sa Zupcem. Tako je u razgovoru za CroatianSports.com odjenuo majicu s likom ZuPaca i objasnio kako ga upravo on uči o rap kulturi Zapadne obale.

Ivica pak ne razmišlja o nadimcima: “Nemam omiljeni nadimak. Ne volim ih baš”, rekao je ozbiljni Zubac.

Na pitanje što može reći o Los Angelesu i igranju za Lakerse nakon što je ovdje proveo gotovo čitavu sezonu Ivica je rekao: “Vrijeme je lijepo. Igram za Lakerse, učim puno, stječem iskustvo, igram više u drugom dijelu sezone. Bilo je odlično dosad, L.A. je super, kao i navijači, ne mogu biti na boljem mjestu.”

Dotaknuo se Ivica i hrane: “Ćevapi nisu kao doma, drugačiji su, ali su dobri i mogu ih pojesti. Sviđa mi se američki doručak, to je jedino od njihove hrane što mi se sviđa.”

“Najvažnije mi je iskustvo prikupljeno igrama protiv velikih momčadi i velikih igrača. Mislim da će mi to najviše pomoći ako upadnem u sastav Hrvatske za Europsko prvenstvo, mogu puno toga donijeti reprezentaciji, veselim se ljetu”, zaključio je Zubac.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *