Ivica Zubac drugi skakač Lakersa

Toronto Raptorsi nisu imali na raspolaganju Kawhija Leonarda, ali zato je Serge Ibaka odigrao utakmicu karijere i vodio Raptorse do pobjede u gostima kod Lakersa. Ibaka je prvi igrač nakon Shaquillea O’Neala 2006. godine koji je ubacio svih svojih prvih 14 šuteva iz igre u jednoj utakmici.

Već početak susreta praktički je odlučio pobjednika. Lakersi su očajno krenuli, Raptorsi s druge strane su briljirali i dobili su tu četvrtinu s 42:17. Bez obzira na sve pokušaje domaćina da se vrati u utakmicu, nije išlo, Toronto je rutinski odrađivao posao.

Ivica Zubac u ovom porazu dobio je 11 minuta, a na kraju je završio kao drugi skakač Lakersa u ovom susretu. U toj minutaži ubacio je pet poena (1/3 za dva, 3/3 slobodna) te je uhvatio šest skokova.

Ibaka je na kraju završio s 34 poena uz šut 15/17 iz igre te s deset skokova, Kyle Lowry dodao je 21 poen uz 15 asistencija i šest skokova, a Pascal Siakam je dodao 16 poena i 13 skokova. Kod Lakersa Kyle Kuzma ubacio je 24 poena uz pet skokova, a LeBron James ubilježio je 18 poena i šest asistencija.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *