Ivanišević: “Marin može osvojiti još Grand Slamova, on može ići samo prema gore”

Goran Ivanišević kao jedan od najzaslužnijih za eksploziju Marina Čilića, bio je jedan od najponosnijih na stadionu u Flushing Meadowsu ovog ponedjeljka. Ivanišević smatra da Čilić može nastaviti s ovakvim igrama i da je potpuno zaslužio trofej…

“Ovo je nevjerojatno, čudesno, toliko sam ponosan na Marina da je mogao na ovakav način odigrati finale! Čilić može osvojiti još Grand Slamova”, konstatirao je Goran Ivanišević za BBC nakon finala.

Potvrdila se Ivaniševićeva teza prije finala da će do pobjede doći onaj igrač koji će se prije osloboditi nervoze i zaigrati opuštenije. Marin je u tome uspio.

“Rekao sam da će slaviti onaj koji se bude bolje nosio s nervozom. Nakon prvih nekoliko gemova na terenu je bio samo jedan igrač i to Marin, Nishikori se nije mogao nositi s njim u nijednom segmentu igre. Posljednjih deset setova je najboljih deset setova u njegovom životu, nakon ovog ne mora više odigrati nijedan”, ustvrdio je Goran.

Ivanišević tvrdi da je ovo tek početak i da Čilić može ići samo prema gore. Dosad je bio u pravu po pitanju svega vezanog u Marinu, red je da mu vjerujemo i ovo.

 

“Ovo je njegova druga prilika, uzeo ju je, zaslužio i sada je sve moguće. Kada igra ovakav tenis, onda je to pravi tenis. Godina nije bila laka, ali sve se dogodilo u savršenom trenutku i od ovog on može ići samo prema gore. Njegov život više neće biti isti, on je najdraži dečko i zaslužio je. A ja kao trener mogu u mirovinu, osvojio sam i trenerski Grand Slam”, dodao je Goran.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *