Ivan Martinac: Potajno se nadam europskoj medalji

Brotnjak Ivan Martinac osvojio je naslov prvaka Hrvatske u kategoriji mlađih seniora. Time je ostvario pravo nastupa na Europskom prvenstvu u Bugarskoj 2017. godine. Za naš portal, Ivan je prokomentirao prvenstvo ali i cjelokupnu sezonu koja je po mnogočemu bila uspješna.

Zadovoljan sam nastupom na državnom prvenstvu jer u tri meča nisam izgubio niti poena. Ta titula mi puno znači jer ću nastupiti u pojedinačnoj konkurenciji na Europskom prvenstvu koje će mi biti ujedno i posljednje natjecanje u kategoriji mlađih seniora“, ističe Ivan.

 S kojim očekivanjima ideš na Europsko prvenstvo?

S obzirom na to da će mi ovo biti zadnji nastup u mlađim seniorima na Europskom prvenstvu, potajno se nadam jednoj od medalja. Sigurno da neće biti lako, konkurencija je velika i svatko tko bude tamo ima priliku osvojiti medalju. Od sebe očekujem da se što bolje pripremim za EP i dam sve od sebe u svakom pogledu jer je to jedini način da se popnem na pobjedničko postolje, što uz podršku kluba,obitelji i trenera Danijela Vučića sigurno nije nemoguće.

 

Iako si pauzirao zbog ozljede, ovu sezonu možeš ocijeniti uspješnom.

Ovu sezonu smatram manje-više uspješnom budući da sam se vratio nakon operacije ramena i rehabilitacije od pola godine. Od rezultata u ovoj godini bi istaknuo  broncu sa seniorskog prvenstva države, broncu s Premier lige u Salzburgu, 7. mjesto na EP za seniore u ekipnoj konkurenciji, nastup na svjetskom prvenstvu za seniore također u ekipnoj konkurenciji te zlato na prvenstvu države do 21 godine.

 

 

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *