Festivali tenisa – Mostar 2017

Sportland platforma u suradnji sa TK Međugorje i TK Mostar uspješno je organizirala još jedan u nizu festivala tenisa. Ovo je bio treći turnir u 2017 godini a klub domaćin bio je TK Mostar. Ovaj projekat okupilo je 95 mladih nada iz klubova: Međugorje, Mostar, Široki Brijeg, Posušje, Čapljina, Ljubuški, a kojim putem se projekt razvija pokazuje i to da su se na ovom turniru priključili klubovi iz Metkovića(HR) i Busovače. Sami projekt zamišljen je kao razvoj sporta, odnosno tenisa a okuplja mlade u jednu bazu u kojoj stječu osnovu za sljedeće faze razvoja.
Svaki turnir okuplja sve veći broj djece i klubova a samim tim sustavno se radi nova ekpanzija tenisa na ovim prostorima.
Festivali tenisa koji se održavaju svake godine u 4 kluba TK SET, TK MEĐUGORJE, TK MOSTAR i TK MOSTAR SG sigurni su pokazatelj da se sa kvalitetnim projetima mogu animirati mladi ali i roditelji. Ovaj projekat sigurno će se razvijati u narednim godinama te biti primjer i drugim klubovima i organizacijama.

Festival tenisa u Mostaru igrao se u 5 različitih kategorija koje su prilagođene kvaliteti igrača. Značaj projekta prepoznali su i sponzori SOLINCO, KRAŠ,  LEDO  te FEDERALNO MINISTARSTVO KLULTURE I SPORTA koji su dali značajnu podršku i omogućili da svi sudionici dobiju nagradu.

REZULTATI:
Veliki tenis Glavni
1. Aleksa Babić
2.Suad Kljako

Veliki tenis Utješni
1.Patrick Dodig
2.Ivan Lešina

Zeleni tenis glavni
1.Luka Jurković
2.Ena Mušić

Zeleni tenis utješni
1. Leonardo Soldo
2. Lukas Jurišić

Midi tenis glavni
1.Matija Moro
2. Jure Kvesić

Mindi tenis utješni
1. Emanuel Pontos
2. Elena Karačić

Mini tenis
1. Petar Brkić
2. Antea Čamber

Mini utješni
1. Tea Tomašević
2. Inas Bašić

Crveni tenis:
1. Lorenz E. Vasilj
2.Elena Slezak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *