DOMINIK PETAR TURUDIĆ POTPISAO ZA NJEMAČKI „ DRESDEN TITANS “.

Njemačko – hrvatski košarkaš Dominik Petar Turudić je novo pojačanje pod košem za sezonu 2014/2015 njemačkog košarkaškog drugoligaša „Dresden Titans”.

Mladi (20) krilni centar potpisao je jednogodišnji profesionalni ugovor s njemačkim drugoligašem, „Dresden Titans”, klubom koji nakon neuspjelog pokušaja plasmana u protekloj košarkaškoj sezoni, ove godine ozbiljno planira preći u ligu više.

– „Drago nam je što smo postigli dogovor i uspijeli potpisati ugovor sa vrlo ambicioznim mladim košarkašem iz njemačke košarkaške škole,sa vrlo naglašenim hrvatskim temperamentom. Turudić je jedan od perspektivniji mladih igrača,koji će nama biti od velike pomoći u ostvarenju našeg postavljenog cilja u nadolazećoj 2014/2015 košarkaškoj sezoni”, kazao je trener „Dresden Titans” Thomas Krzywinski.

„Nakon uspješnog postignutog dogovora i potpisivanja ugovora sa Dominikom PetromTurudićem mi smo kompletirali našu ekipu za nadolazeću košarkašku sezonu”, izjavio je menager „Titans-a” Gert Küchler.

 

– „Potpisivanje profesionalnog ugovora sa njemačkim košarkaškim drugoligašem „Dresden Titans” za mene predstavlja veliki izazov i zadovoljstvo. Sad ću imati još jedan dodatni motiv da se dokazujem.Ponuđeni su mi odlični uvijeti, koji se jednostavno ne odbijaju. Nadam se da ću opravdati ukazano poverenje i da ću se dobrim igrama nametnuti treneru „Titans-a” Thomasu Krzywinskom i tako pomoći mom novom klubu da se digne jednu ligu više u nadolazećoj košarkaškoj sezoni”, kazao nam je mladi košarkaš,naše gore list Dominik Turudić .

-Nakon posjete najbližoj obitelji u Hercegovini,i vrlo kratkog odmora sa svojim prijateljima na makarskoj rivijeri,Dominik kreće u Dresden gdje ga čeka njegov novi angažman.Kako doznajemo pripreme za narednu košarkašku sezonu počinju sredinom kolovoza.

„Jedan dio priprema za nadolazeću sezonu već sam odradio vrlo kvalitetnim induvidualnim treninzima sa mojim trenerima; Usamedinom Mehmedom i Filipom Piljanovićem. Cijelo vrijeme smo vrijedno radili i u potpunosti smo zadovoljni sa postignutim.Za sebe mogu kazati, da radim ono što mi predstavlja izuzetno zadovoljstvo, igrajući košarku osjećam se sjajno.Trenutno sam u vrlo dobroj formi, a pripreme sa mojim trenerima dođu mi i kao jedan vid podizanja moje motivacije”, objasnio nam je vidno zadovoljan mladi krilni centar Dominik Petar Turudić.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *