Dodig: “Trebamo sjesti i popričati, sigurno je da mi znamo tko nam sve može biti izbornik”

Hrvatska je završila s nastupom na Davis Cupu u Madridu, sve je ispalo loše i nespretno i Hrvatska se vraća bez ijednog osvojenog boda…Posljednju šansu za osvajanje boda Hrvatska je imala u konkurenciji parova, ali Ivan Dodig i Mate Pavić glatko su poraženi od Rafaela Nadala i Marcela Granollersa sa 6:3, 6:4.

“Nadala su stavili kako bi isprobali još jednu kombinaciju za dalje u turniru. Mislim da je bio odličan meč, dvije-tri lopte odlučile su pobjednika, ali razina je bila visoka. Možemo bolje, moramo se sada odmoriti i iduće godine vratiti se još jači”, kaže Dodig za HRT.

Dodig tvrdi kako nije vođa već samo najstariji, a vidio je i neke pozitivne stvari u Madridu.

“Ja nisam vođa, jedino sam najstariji. Marin nije s nama i to nas je puno poremetilo. Neke stvari su stvarno otišle krivim smjerom. Mi smo na žalost u takvoj situaciji da nemamo veliki izbor igrača u singlu i kada nam izostane netko poput Marina, to nas skupo košta. Međutim i u tome negativnom ima dobrih stvari pa smo vidjeli odličan meč Borne Goje koji je pokazao da ima to nešto u sebi. Pred njim je naporan put do uspjeha i nadam se da će uz njega i Ninu Serdarušića biti još mladih koji dolaze. Mislim da smo iskoristili priliku za mlade momke, teško je nešto očekivati…”

Hrvatska nema izbornika i to pitanje treba što prije riješiti.

“Trebamo sjesti i popričati, sigurno je da mi znamo tko nam sve može biti izbornik i bilo bi lijepo imati vrhunskog izbornika i vođu koji nas može posložiti da sve to štima. Pred nama su još dvije-tri godine, ova je na žalost bila ovakva, ali siguran da možemo ponoviti 2018.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *