Dodig i Ram do drugog kola Münchena preko francusko-indijske kombinacije

Drugi nositelji na ATP turniru u Münchenu Ivan Dodig i Rajeev Ram namučili su se za pobjedu protiv indijsko-francuske kombinacije Fabrice Martin/Purav Raja, međutim, uspjeli su se izvući i doći do prolaska u drugo kolo.

Dodig i Ram došli su do pobjede u produženom tie-breaku koji su dobili sa 10:6, iako su meč, koji je trajao sat i 32 minute, mogli puno ranije zaključiti u svoju korist.

Dobro je igrala hrvatsko-američka kombinacija i činilo se kako će bez većih problema dobiti prvi set, posebno nakon što je uspjela napraviti break. Povela je s 5:2, no onda je neočekivano potpuno stala i izgubila sljedećih pet gemova, a tako i prvi set.

Drugi set bio je ipak nešto drugačiji. Ram i Dodig nisu dozvolili nijednu break loptu protivnicima, u četvrtom i osmom gemu oduzeli su servis protivnicima i izborili treći set.

U produženom tie-breaku nijedna strana nije uspijevala stvoriti više od dva poena prednosti. Tako je bilo sve do 6:6 kada hrvatsko-američka kombinacija dobiva četiri uzastopna boda i dolazi do pobjede.

ATP München, prvo kolo:
Ivan Dodig/Rajeev Ram – Fabrice Martin/Purav Raja 5:7, 6:2, 10:6

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *