Dodig i Polašek u polufinalu Pariza uz osiguran nastup na završnici u Londonu!

Ivan Dodig i njegov slovački partner Filip Polašek ostvarili su sjajan uspjeh ulaskom u polufinale parova na ATP turniru u Parizu i još veći uspjeh nakon samo pet mjeseci suradnje osigurali su nastup na završnici u Londonu! Nakon sat i pol igre s 2:1 u setovima su bili bolji od Amerikanca Rama i Britanca Salisburyja.

Prvu priliku za oduzimanje servisa u prvom setu imali su Ram i Salisbury. Oni nisu iskoristili svoju break loptu u treće gemu, a gem poslije su Dodig i Polašek iskoristili svoju šansu za 3:1. Do kraja je svatko zadržao svoj servis pa prvi set uzima hrvatsko-slovačka kombinacija sa 6:3.

U drugom setu svi su ljubomorno zadržavali svoje servise pa do trinaeste igre nitko nije niti imao break loptu. U tie-breaku su Ram i Salisbury osvojili pet poena za redom i došli do 6:2, ali se Dodig i Polašek vraćaju na 6:5. Ipak je američko-britanski par sa 7:5 uzeo drugi set.

Treći set se odigrao u skraćenom obliku tie-breaka do 10. Ram i Salisbury su krenuli s 3:0, a onda Dodig i njegov partner uzimaju šest poena za redom. Tu prednost od tri poena su i zadržali bez većih problema pa s 10:7 u posljednjem setu odlaze u polufinale.

Dodig i njegov slovački kolega u polufinalu će igrati protiv boljih iz dvoboja Boppana/Shapovalov – Hačanov/Rubljov.

ATP Pariz, četvrtfinale parova:
Ram/Salisbury – Dodig/Polašek 3:6, 7:6, 7:10

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *