Dodig i Melo u društvu drugih nositelja i legendarnih blizanaca

Uz Marina Čilića, koji će se boriti za pobjede u singlu, i Ivan Dodig bit će u akciji na ATP Finalu u londonskoj O2 Areni, igrajući u paru s Marcelom Melom. Hrvatsko-brazilski dvojac smješten je u skupinu Edberg/Jarryd, u kojoj su i drugi nositelji Jamie Murray i Bruno Soares, trećepostavljeni američki blizanci Bob i Mike Bryan, a uz njih, i osmopostavljena filipinsko-bjeloruska kombinacija Treat Huey/Maks Mirnji.

Dodig i Melo bit će šesti nositelji londonskog turnira, a na završnici sezone na ATP Touru igrat će četvrtu godinu zaredom. Do sada su dva puta dolazili do polufinala, 2013. i lani, dok su pretprošle godine bili i korak dalje, u finalu, s porazom od braće Bryan na završnoj prepreci.

 

Hrvatsko-brazilski dvojac će u O2 Areni igrati posljednji put prije nego se okrenu suradnji s novim partnerima u paru. Dodig će od početka sljedeće sezone biti u lovu na pobjede i bodove u kombinaciji sa Španjolcem Marcelom Granollersom.

U drugoj skupini ovogodišnjeg ATP Finala, naziva Fleming/McEnroe, igrat će Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, Feliciano i Marc Lopez, Henri Kontinen/John Peers i Raven Klaasen/Rajeev Ram.

Dodig i Melo će prvi nastup na turniru imati u nedjelju s početkom u 13 sati po našem vremenu, kada će se sresti s braćom Bryan.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *