Dobar nastup Zupca u pobjedi protiv Šarićevih Sunsa

Los Angeles Clippersi upisali su pobjedu u posljednjem noćašnjem susretu u NBA ligi, igrali su protiv Phoenix Sunsa i slavili sa 120:99. Dobru utakmicu odradio je Ivica Zubac

Clippersi su stigli već do 21. pobjede ove sezone, odradili su dvoboj bez stresova iako je trebalo malo vremena da u potpunosti slome otpor Sunsa. Na početku drugog poluvremena Phoenix je bio još uvijek potpuno u igri, zaostajao je tek pet poena, ali onda su Clippersi prebacili u brzinu više i riješili dvoboj.

Nakon tog ubačaja Aytona za 58:53, Clippersi su zaigrali dosta bolje, polako se počeli odvajati, prednost je rasla da bi do kraja treće dionice narasla na 90:69.

U nastavku susreta nije bilo nikakvih problema dovršiti posao, pa čak niti kada su Paul George i Kawhi Leonard otišli na odmor, nije bilo neke prijetnje niti smanjenjem zaostatka, a kamoli čudesnim povratkom.

George je susret završio s 24 poena, a po 20 su dodali Leonard (šest skokova) i Lou Williams (osam asistencija). Ivica Zubac dobro je iskoristio minutažu i za 22 minute ubacio je 12 poena (5/7 za dva) uz četiri skoka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *