Članovi Tenis kluba Međugorje odlični na Mastersima BIH!

Na završnim Masters turnirima, koji se igraju na kraju godine a na kojima nastupa po 16 igrača i igračica sa najboljim renkingom na listama TS BiH, članovi TK Međugorje ostvarili su odlučne rezultate. U kategoriji za juniore do 18 godina na Mastersu koji se igrao u Međugorju najbolji je bio Hamza Šantić (TK Međugorje) koji je u finalu pobijedio Aldina Traljića 6:2, 6:1. Ostali članovi TK Međugorjeu ovoj kategoriji ostvarili su također zapažena rezultate. Ante Zovko osvojio je 4. mjesto, dok je Filip Džakula osvojio 5. mjesto.

Na Masters turniru BiH do 14 godina koji je odigran u Sarajevu članica TK Međugorje Ena Rako osvojila je titulu pobijedivši u finalu Amru Jahić 7:5, 6:1, dok je druga predstavnica TK Međugorje, Lajla Ćemalović zauzela je 4 mjesto. Također, bitno je naglasiti da je i Edi Mulalić, koji nastupa za TK Sloboda iz Tuzle, osvojio Masters do 12 godina u Mostaru i da je pripreme za ovo važno natjecanje odradio u Međugorju.

 

– Htio bih prvo čestitati igračima na njihovim uspjesima, jer ovo je nagrada za njihov rad i žrtvu ,ali i tek još jedna uspješno prijeđena stepenica na njihovom putu. Unutar TK Međugorje, koji je kroz svoju povijest postigao mnogo uspjeha, ali koji uvijek pomjera granice i ide naprijed, danas djeluje jedan odličan tim sportskih djelatnika i zaljubljenika u ovaj sport koji uvijek žele napraviti nešto više. Klub je napravio nove pomake u poboljšanju infrastrukture, uključio u  rad pored trenera Željka Dodiga i Vinka Čilića i trenera Josipa Brkića te kondicijskog trenera Tomislava Bošnjaka. Stvorila se odlična atmosfera sa novim idejama i projektima, a rezultati koje postižu naši igrači su samo plod uspješnog rada koji ovaj tim ljudi radi. Naš cilj je razvijati tenis dalje, približiti ga svima, od djece do rekreativaca. Tako je nastao i projekt SportLand. U prvoj fazi završna je edukaciju novih trenera i pokrenuto 6 novih škola tenisa na širem regionalnom području jer želimo razvijati tenis i sport općenito te izgraditi još igrača koji će pored Marina i Ivana dominirati u svijetu tenisa – izjavio je Željko Dodig, predsjednik TK Međugorje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *