Čilić: “Pripreme su protekle dobro, nadam se sjajnom Grand Slam nastupu”

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić postavljen je za 12. nositelja na Australian Openu i u 1. kolu ga čeka Nizozemac Thiemo de Bakker, a pobjednik US Opena 2014. godine se nada da će ovo biti “još jedan sjajan Grand Slam turnir u nizu za njega”.

“Pripreme za Australian Open su prošle dobro. U Australiji sam već tri tjedna, a odigrao sam nekoliko solidnih mečeva na turnirima u Brisbaneu i Adelaideu. U 1. kolu me očekuje Thiemo de Bakker s kojim sam se već susretao i od kojeg znam što mogu očekivati”, izjavio je Marin Čilić nakon što je u petak saznao ždrijeb prvog Grand Slam turnira sezone.

 

Čilić je protiv nizozemskog tenisača, koji se trenutno nalazi na 100. mjestu pojedinačne ATP ljestvice, igrao u Davis Cupu neposredno nakon osvajanja US Opena 2014. i pobijedio ga u četiri seta na zemljanoj podlozi.

“Moram se koncentrirati na sebe. Nadam se da će servis funkcionirati od prvog dana, tako da se mogu osloniti na njega kad mi bude trebao i da mi to bude udarac koji će mi omogućavati puno toga više u igri”, poželio je Čilić te zaključio:

“Nadam se da će mi ovaj turnir biti još jedan u nizu sjajnih Grand Slamova za mene.”

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *