Čilić: “Ovaj meč je poziv za buđenje i da naredna dva odigram na puno višoj razini”

Bez ikakve šanse bio je Marin Čilić u susretu protiv Novaka Đokovića. Čilić je nakon meča bio svjestan da je odigrao loše i nada se da će u naredna dva susreta u skupini biti dosta bolji…

Novak Đoković odigrao je vrlo kvalitetno, ali je i Marin Čilić odigrao slabo. Kako je Đoković već napomenuo, odličan retern bio je ključ.

“Novak je odigrao na visokoj razini, jako dobro je reternirao i s time mi je smanjio mogućnosti za osvajanje poena iz prva dva-tri udarca. Iz igre on je bio puno češće u poziciji da diktira ritam što naravno njemu više odgovara. Nisam se osjećao kako sam želio, razina igre bila je lošija nego inače”, smatra Marin te dodaje:

 

“Sreća da je ovakav format natjecanja i da sam odigrao loš meč u prvom susretu. Još uvijek imam šanse za proći dalje. Loše je bilo to što sam slabo krenuo u meč, a zbog njegove kvalitetne igre nisam imao previše mogućnosti za preokret. Nezgodan meč za mene, ali nadam se da protiv Berdycha mogu podići razinu igre.”

Slijedi meč protiv Tomaša Berdycha koji je vrlo slično odigrao protiv Stana Wawrinke i također uhvatio samo dva gema.

“S jednim porazom se još uvijek može dalje, slijedi meč protiv Berdycha koji je također slabo krenuo. Sigurno je da sam sada posebno motiviran za nastavak i da pokušam iskoristiti ovaj meč kao poziv za buđenje te naredna dva odradim na puno boljoj razini.”

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *