Čilić na Britanca pri kraju dana

Marin Čilić u srijedu će se boriti za svoju drugu ovogodišnju pobjedu na Australian Openu. U drugom kolu čeka Britanac Daniel Evans, 51. tenisač svijeta, a njihov ogled dogodit će se na završetku programa na terenu broj tri.

Sudar sedmopostavljenog hrvatskog aduta i 26-godišnjeg Britanca bit će četvrti iza jedan ujutro po našem vremenu. Prije nego na red dođu Čilić i Evans, na “trici” će biti odigrana dva susreta ženskog drugog kola, s dvobojem Alison Riske i Shuai Zhang na početku programa, a kasnije i ogledom Carle Suarez Navarro i Sorane Cirstee u trećem meču dana.

 

Između toga, na rasporedu je i jedan meč muškog drugog kola, u kojem će 10-postavljeni Čeh Tomaš Berdych pokušati opravdati ulogu favorita protiv Amerikanca Ryana Harrisona.

Treći dan glavnog turnira donijet će i prve hrvatske nastupe u konkurenciji parova. Ivan Dodig zaigrat će u devetopostavljenoj kombinaciji sa Španjolcem Marcelom Granollersom, a Nikola Mektić borit će se za što duži ostanak u ždrijebu u suradnji s Amerikancem Brianom Bakerom.

Na ženskom turniru u srijedu će u akciji biti Darija Jurak, Ana Konjuh i Mirjana Lučić-Baroni, Darija u 16-postavljenoj kombinaciji s australskom predstavnicom Anastasijom Rodionovom, Ana sa Švicarkom Belindom Benčič, a Mirjana s Njemicom Andreom Petković.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *