Čestitka tenisačima Marinu Čiliću i Ivanu Dodigu

“S velikim ponosom pratili smo vaše najnovije uspjehe u Cincinnatiju. Iskreno Vam čestitamo na osvajanju turnira i zahvaljujemo Vam što ste svojim izvrsnim nastupima na teniskim terenima, po tko zna koji put, na najbolji način promovirali općinu Čitluk kao rasadnik izvanrednih sportskih talenata. Ponosni smo na Vaše nastupe u Cincinnatiju i uvjereni smo da će pobjeda Marina Čilića protiv Andyja Murraya u finalu Masters 1000 turnira i osvajanje turnira para Ivan Dodig i Marcelo Melo pobjedom u izjednačenom i uzbudljivom finalnom meču ostati u najljepšem sjećanju svih Brotnjaka.”

 

Povodom povijesnih uspjeha na teniskim Masters 1000 turnirima u Cinncinatiju, međugorskim tenisačima Marinu Čiliću i Ivanu Dodigu, načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Marin Radišić uputili su čestitku u kojoj stoji:

Poštovani,

s velikim ponosom pratili smo vaše najnovije uspjehe u Cincinnatiju. Iskreno Vam čestitamo na osvajanju turnira i zahvaljujemo Vam što ste svojim izvrsnim nastupima na teniskim terenima, po tko zna koji put, na najbolji način promovirali općinu Čitluk kao rasadnik izvanrednih sportskih talenata.

Ponosni smo na Vaše nastupe u Cincinnatiju i uvjereni smo da će pobjeda Marina Čilića protiv Andyja Murraya u finalu Masters 1000 turnira i osvajanje turnira para Ivan Dodig i Marcelo Melo pobjedom u izjednačenom i uzbudljivom finalnom meču ostati u najljepšem sjećanju svih Brotnjaka.

U ime Općine Čitluk i svih njenih žitelja čestitamo Vam na najnovijim uspjesima. Također, čestitamo Tenis klubu Međugorje u kojem ste započeli svoje karijere te Vam još jednom zahvaljujemo što ste mladim generacijama dali pozitivan primjer a svim sportskim zaljubljenicima priuštili radost.

 

Načelnik općine Čitluk                                                                                      Predsjednik Općinskog vijeća Čitluk

Ivo Jerkić                                                                                                                     Marin Radišić

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *