Canayer: “Šego je svjetska klasa, niti trenutka nismo dvojili o njegovom dovođenju”

Montpellier će od sljedeće sezone izgledati dosta drugačije i čini se biti jači nego što je to trenutno. Jedan od onih koji će pojačati momčad je Marin Šego koji neće imati lagan posao jer uskače na mjesto Vincenta Gerardakoji seli u PSG. Međutim u Montpellieru su presretni što su uspjeli dovesti Šegu u svoje redove.

“On je stalni igrač u Ligi prvaka, nastupao je za Kielce, Szeged, hrvatsku reprezentaciju…Šego je svjetska klasa koja jako dobro zna što može očekivati i kako igrati u Ligi prvaka. Kada se ukazala prilika, nismo niti trenutka dvojili o njegovom angažmanu”, istaknuo je trener Montpelliera Patrice Canayer.

Nova imena su i 22-godišnje desno krilo Yanis Lenne koji je inače igrač Barcelone na posudbi u Aixu, zatim lijevo krilo iz bukureštanskog Dinama Hugo Descat, lijevi vanjski iz Barcelone Gilberto Duarte te pivot Porta Alexis Borges.

Ugovore su produžili Valentin PorteDiego SimonetJonas Truchanovičius i Nikola Portner do lipnja 2022. godine, Kylian VilleminotJulien Bos i Melvyn Richardsondo lipnja 2021. godine i to će biti glavnina momčadi za sljedeću sezonu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *