Boćari Hrvatskog radiše osvojili 3. mjesto na memorijalnom turniru „Blago Zadro“

Nastupajući na tradicionalnom memorijalnom turnir u spomen na zapovjednika obrane Borova naselja u Domovinskom ratu, general bojnika Blagu Zadru, boćari BK Hrvatski radiša osvojili su treće mjesto. Boćarski klub Hrvatski radiša na 11. memorijalnom turnir koji se održava na boćarskim terenima u Borovu naselju i Trpinjskoj cesti nastupio je s ekipom čiji su članovi bili: Krunislav Turudić, Stipe Martinović, Ante Dedić i Vedran Volarević.

U konkurenciji šesnaest boćarskih ekipa iz Hrvatske i BiH, ovogodišnji memorijalni turnir osvojili su boćari BK Grude. Drugo mjesto osvojio je BK Sinj, treće BK Hrvatski radiša, a četvrto BK HVIDRA Varaždin.

 

Boćarski klub Hrvatski radiša svake godine nastupa na memorijalnom turnir u boćanju „Blago Zadro”. Boćari čitlučkog kluba na turniru u Vukovaru ostvaruju sjajne rezultate, no u klubu ističu kako im je od rezultata daleko važnije odati počast general bojniku Blagi Zadri, družiti se s kolegama boćarima i nastaviti dobre odnose s organizatorima iz BK Trpinjska cesta – Vukovar i sudionicima turnira.

Citluk.ba

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *