Bike Day – Biciklistički poligon

Biciklistički klub Brotnjo u organizaciji sa Park and Shop Međugorje u srijedu 11.6.2014. s početkom u 17.00h organizira Bike Day.

Program počinje u 17.00h na platou tržnog centra Park and shop Međugorje a uključuje:

Biciklistički poligon za djecu po kategorijama 4-6 godina 6-8 godina 8-10 godina.

Poligon će biti natjecateljskog karaktera te će se mjeriti vrijeme potrebno za savladavanje postavljenog poligona, a najboljima su osigurane vrijedne nagrade. Sudionik koji u najkraćem vremenu prijeđe postavljeni poligon osvaja BICIKLO sponzor – Bingo doo, a pobjednici po kategorijama će biti nagrađeni nagradama Bike centra Dost i Nižić sporta.

U nastavku programa nastupiti će GUINNESSOV REKORDER u vožnji bicikla na jednom točku Ibro Basarić, koji će demonstrirati Free stayle vožnju bicikla na zadnjem točku. U sklopu programa sudionicima će biti predstavljena biciklistička oprema i novi modeli bicikla Bike centra Dost koje će moći oprobati na platou tržnog centra. Za one najmlađe tijekom programa osigurana je besplatna vanjska i unutarnja igraona u Caramel baru u sklopu tržnog centra Park and Shop Međugorje.

Biciklistički klub Brotnje se ovim putem želi zahvaliti tržnom centru Park and Shop Međugorje na sponzorstvu klubu, kao i sponzorima za ovaj događaj: Bingo doo, Bike centar Dost, Nižić sport.

Nadamo se da se vidimo u što većem broju! BK Brotnjo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *