Atletičari Brotnja uspješni u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini

U subotu 13.02. U Rijeci je održano drzavno prvenstvo Hrvatske u dvorani za juniore i juniorke. U organizaciji atletskog kluba Kvarner iz Rijeke nastupilo je 17 klubova iz cijele Hrvatske. Nase atletičarke ostvarile su odličan uspjeh,tako je Marija Ivanković postala nova juniorska prvakinja Hrvatske u troskoku sa skokom od 12.19m. Josipa Dragičević je bila druga u skoku u dalj s rezultatom od 5.71m

U isto vrijeme 13. i 14. 02. U Zenici odrzavalo se drzžvno prvenstvo BiH u dvorani za sve uzrasne kategorije. U organizaciji atletskog kluba Zenica nastupilo je 15 klubova iz BiH. Također i na ovom prvenstvu naši atletičari su ostvarili odlične rezultate s ukupno osvojenih 19 medalja od čega 5 novih državnih prvaka. Najuspješniji su bili Ivana Prga koja je postala dvostruka prvakinja BiH u kategoriji mlađi juniorki u disciplini 60m prepone i skok u dalj, Ivana je još osvojila i treće mjesto na 60m.

Filip Kozina je također postao dvostruki državni prvak u kategoriji Dječaka u disciplinama skok u dalj i troskok. I Klara Zovko je nova državna prvakinja za mlađe juniroke u troskoku. Klara je jos osvojila dva treća mjesta i to na 60m prepone i skok u Dalj.

Ostali osvajači medalja:

2 mjesta

Ana Ćurković kategorija Cicibanke na 60m i skok u dalj

Andrea Vidović kategorija Pionirke skok u dalj

Luka Ćurković kategorija Pioniri skok u dalj i na 60m

Lucia Ćurković kategorija Djevojčica na 60m

3 mjesta osvojili su:

Josip Ivanković kategorija Cicibani u skoku u dalj

Branko Sivrić kategorija Dječaci u skoku u dalj i na 60m

Lucia Ćurković kategorija Djevojčice u skoku u dalj i troskok

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *