ANDRIJA VASILJ BRONČANI NA SVJETSKOJ LIGI MLADIH -VENECIJA

Još jedna odlična vijest posle zlatnih seniorki ovog vikenda za naš klub.
U mjestu Caorle odrzana je Youth league Caorle-Venecija, svjetska karate liga za mlade. Na ovom četverodnevnom natjecanju nastupilo je 2650 natjecatelja iz 610 klubova iz 67 zemalja. Mladi Brotnjak, član KK Brotnjo-Hercegovina Andrija Vasilj u konkurenciji dječaka do 14 godina osvojio je brončanu medalju. Andrija je prvi meč izgubio od predstavnika Škotske koji je kasnije ušao u finale te omogućio Andriji borbe za repasaž. U prvoj borbi repasaža Andrija pobjeđuje predstavnika Francuske 9:3, potom predstavnika Švicarske odlukom sudaca, te predstavnika Bjelorusije 9:1. U četvrtoj i posljednjoj borbi za treće mjesto Andrija je pobijedio predstavnika Rusija 9:0.
Od ostalih članova koji su nastupili u Veneciji, najbliže medalji bila je Patricija Prga koja u prvoj borbi nakon rezultata 1:1 gubi odlukom sudaca od Francuskinje te kasnije u prvoj borbi za treće mjesto nakon rezultata 1:1 gubi od predstavnice BiH zbog prednosti prvog boda.
Čestitke ekipi  na rezultatu i odličnim borbama i veliko HVALA svim prijateljima kluba koji podpomažu naš rad s djecom i mladima – stoji u priopćenju iz Kluba.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *