Albrim Samahodaj:Nadao sam se plasmanu na Svjetsko prvenstvo

Članovi Karate kluba “Međugorje” svojim rezultatima pripadaju samom vrhu bh. karatea. Dokaz toga su rezultati s državnih prvenstava I međunarodnih natjecanja s kojih se Međugorci redovito vraćaju okićeni medaljama.

Nakon višestrukog državnog prvaka BIH Leonarda Koraća i dvostrukog prvaka Balkana Filipa Ostojića, KK “Međugorje” je dobilo novu zvijezdu. Albrim Samahodaj branit će boje kluba na najvećem sportskom natjecanju, Svjetskom prvenstvu u Indoneziji u studenom mjesecu. Nagrada je to za sav trud, rad i sjajne mečeve koje Bimi pruža zadnjih godina. Uz plasman na Svjetsko prvenstvo, Albrim će ovu sezonu pamtiti i po naslovu državnog prvaka i bronci sa svjetskog kupa u Umagu.

 

O plasmanu na SP, Albrim je kazao:

Plasmanu na SP sam se od prvog dana nadao. Maksimalno sam se pripremao za državno prvenstvo koje se održalo u Bihaću,osjećao sam se spremno i vjerovao u sebe da ću postat drzavni prvak.

Što očekuješ na SP?

Na Svjetskom prvenstvu mi je cilj kao i svima uzet medalju, ali mislim da ako se nastavim i dalje ovako pripremat da ću ostvarit dobar rezultat.

Imaš li uzora?

Uzori su mi jednostavno moji treneri (Ivan Raspudić,Jure Milićević) kojima najviše vjerujem.

Reci nam nešto o svojim početcima u karateu?

Sve je počelo sasvim slučajno. Otišao sam jednom da pogledam kako treniraju i svidjelo mi se. Upisao sam se,prvi moj uspješni rezultat je dio 2.mjesto na državnom prvenstvu u Velikoj Kladuši zatim te iste godine bio sam 5. na  prvenstvu u Herceg Novom.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *