Ispis

cilic marinHrvatska turistička zajednica pripremila je novi globali TV spot putem kojega predstavlja Lijepu našu i njezine prirodne ljepote.

Spot je predstavljen na štandu Hrvatske turističke zajednice veličine 280 četvornih metara u Londonu za koji se pretpostavlja da će u tri dana posjetiti više od 50 tisuća posjetitelja.

Od idiličnih slavonskih polja, preko čarobnih Nacionalnih parkova do čudesnog Dubrovnika, slavni Hrvati iz svijeta sporta, glazbe, kazališta i filma gledatelje upoznaju s posebnostima Hrvatske.

U spotu se pojavljuju Marin Čilić koji turiste koji dolaze u Hrvatsku poziva da dođu u grad u kojem je pronašao svoju ljubav –  Dubrovnik.“Kad želite visoko podići svoje raspoloženje, morate doći u Hrvatsku” – poručuje Marin.

U spotu se pojavljuju i Luka Modrić, Mario Mandžukić, Zrinka Cvitešić, 2Cellos, Ivan Rakitić, Dario Šarić, Mateo Kovačić te Dejan Lovren.

Osim prepoznatljivih i zapanjujućih krajolika, spot predstavlja i promovira kulturnu i povijesnu baštinu, eno-gastronomiju, aktivni odmor, nautiku te sve druge dijelove turističke ponude.

Ovim potezom i službeno je započela promidžba hrvatske turističke ponude na sajmovima za sljedeću turističku godinu.

Pogledajte novi promotivni spot Hrvatske turističke zajednice koji dokazuje da je Lijepa naša najljepša na svijetu.