Ispis

22538195 10156763987474676 767613344 nMalonogometaši Brotnja ostvarili su prvu prvenstvenu pobjedu protiv Zrinjskog 5:3.  U susjedskom derbiju, Čitlučani su slavili pogocima Sutona, Grgića (2), te Delića. Tim povodom razgovaramo s kapetanom Brotnja Markom Grgićem.

Marko, čestitke na pobjedi protiv Zrinjskog. Kako komentiraš utakmicu?

Uvijek je poseban osjećaj igrati protiv Zrinjskog jer je otvorena utakmica i nema nikakvog skrivanja.  Posebna je draž pobijediti tako jakog protivnika pred domaćom publikom i drago mi je jer utakmice protiv Zrinjskog su uvijek kvalitetne za gledanje, s pregršt sjajnih poteza i pogodaka. Ova pobjeda nam jako puno znači.

Iako je rano za govoriti jer su odigrana tek tri kola, koji su ciljevi Brotnja u ovoj sezoni?

Što se tiče prvenstva,  nama je prvo cilj ostanak, a onda ćemo vidjet  kakve su nam druge opcije i što  prvenstvo nudi.  Bitno je da ovisimo sami o sebi i u kojem pravcu ide prvenstvo.

Na ovoj utakmici si pokazao svu raskoš talenta i nogometnog znanja koje si nekad pokazivao na travnjacima diljem HNL-a. Koja je razlika između velikog nogometa i futsala?

Za mene kao sportaša, nema velike razlike, jer i nogomet i futsal volim oduvijek.  Futsal je atraktivan sport i energičan, što meni najviše odgovara. Nadam se da ću još dugo sezona ostati u ovome sportu i uveseljavati publiku pogotcima i sjajnim potezima.