Ispis

0000000000472108 420 280 cutPosljednja dva susreta uoči All-Star pauze odigrana su u NBA ligi, a Ivica Zubac odigrao je daleko najbolju utakmicu sezone u porazu Lakersa kod Timberwolvesa...


Los Angeles Lakersi u All-Star pauzu ulaze s porazom od Minnesote, ništa neočekivano, Timberwolvesi imaju jaču momčad i bilo bi iznenađenje da su Lakersi odnijeli pobjedu iz Minneapolisa.

U sjajnom svjetlu pokazao se Ivica Zubac koji je ove sezone pravu priliku dobivao samo u G-League, a sada je pokazao Lukeu Waltonu da zaslužuje priliku i među velikim dečkima. Bio je jedan od najboljih igrača LA-a u 20 minuta koliko je proveo na parketu.

Zubac je za to vrijeme ubacio 19 poena (8/8 za dva, 3/6 slobodna) čime je iza Juliusa Randlea (23 poena) bio drugi strijelac Lakersa te je s 11 skokova bio prvi skakač. Po minutaži bio je tek sedmi, prvi centar Lakersa Brook Lopez inače dobio je šest minuta više i upisao samo šest poena i dva skoka.Minnesota je pobjedu izborila tek u samoj završnici, Lakersi su imali prednost na ulasku u zadnju četvrtinu, ali domaćin je napravio preokret i na kraju slavio 119:111.